kolmapäev, 17. juuli 2019

3 kuud jäänud


Pole jälle ammu sulepead kätte võtnud (loe:telefoni klaviatuuri toksinud). Tundus, et just nüüd on õige aeg sõna võtta. Eelmine nädal olime ääretult progresiivsed ja vorpisime valmis üle 2000 villakuubiku. See nädal olime esmaspäeval ja teisipäeval ka väga edukad, lausa nii edukad, et rekkad ei too nii kiirelt puuvilla sisse kui meie ära töötleme. Seega on vähemalt kuni selle nädala lõpuni paus. Loodetavasti saavad kõik oma puuvilla selle ajaga korjatud ja sisse toodud, et siis esmaspäeval saaks jälle edasi minna, kuni võiduka lõpuni. Eeldatavasti on veel 4-5 päeva jagu töötlemist. Senikaua teeme mingeid nipet-näpet töid ja töötame 8 tundi.
Eelmine nädal oli mõnus soe ilm, päeval 25kraadi ja öösel 11-15. See nädal on päeval 20kraadi ja öösel 1-5kraadi. Motivatiooni, et hommikul voodist tõusta, tuleb nagu nõela heinakuhjast otsida. Oleme viimastel öödel soojenduse sisse jätnud, siis on hommikul toas 17-19kraadi, aga õues on ikka pagana külm. Mul on hommikuti 3 pusa seljas ja kaks paari pükse jalas.😄 Kui selle nädala üle elame, siis järgmine nädal peaks jälle soe olema. Jehhuu!
Hiljemalt 1.augustiks on meil asjad pakitud ja liigume edasi põhja poole. Lähme otsime sooja ilma, põnevaid kohti ja ägedaid elamusi.

Kookosampsud ja kaeraküpsised. Viimaseid teen megatihti, Raikko fännab
Päikeseloojang 
Päikesetõus

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar