esmaspäev, 27. mai 2019

Veidi veel

 Kõik kulgeb veel vanaviisi. Viimane öövahetuse nädal on käimas ja esmaspäevast taas päevane vahetus ja arvatvasti ka viimane vahetus üldse sellises koosseisus. Hetkel ennustatakse, et enne juuni lõppu peaks kõik olema. Küll ilmselt mitte täiesti kõik, sest juulis pidi veel puuvilla tulema, aga siis tehakse ilmselt üks vahetus neist kes jäävad. Arvatavasti kohalikest. Tegelikult on nii lõpuaeg kui ka see, et mis ja kuidas täpselt edasi, veel selgusetu. Selgus tuleb ilmselt siis, kui aed on juba puuvillapallidest peaaegu tühi. Seega praegu ei tea me isegi, kas liigume juuni lõpus edasi või jääme veel peale pausi. Eks seda siis näha olla. Kindel on ainult üks - oktoobri keskel tuleme Eestisse. Vähem kui 5 kuud on jäänud, aeg lendab. Vähemalt paar kuud seikleme Austraalias ja vähemalt kuu aega tahaks kusagil veel tööd teha, et reisile kuluv raha tagasi teenida. Põnevus on juba igate pidi sees, tahaks Austraaliat näha ja tahaks ka pere ja sõpru näha.
Meie kahel töökaaslasel oli nädalavahetusel sünnipäev. Üks sai 20 ja teine 50. Nad tegid laupäeva öösel grilli kõigile
Üks sai meie eestlasest koka käest šokolaadikoogi
... Ja teine toorjuustukoogi. Mõlemad väga maitsvad
Kuna sai kookidega patustatud, siis ülejäänud nädal tuleb olla korralik. Vabal ööl tegi Raikko pikapoisi ja mina sinna juurde seenekastme, tatra ja juurviljad. 4 päevaks söök olemas!
Voilà! 
Ehtsa känguruliha proovisime ka ära. Pisut sarnane veise maitsele, konsistents kiulisem. Raikko arvas, et maksa maitsega.

Vabandan nii paljude toidupiltide pärast, aga muud ma polegi viimasel ajal pildistanud 😄

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar