teisipäev, 9. jaanuar 2018

Rutiin on kadunud. Öökull on leitud

Jälle tõden, et pole kaua meie tegemisi kajastanud. Aga suurt midagi uut ei ole. Oleme palju sibulapõllul traktoritega vuranud ning rohkelt vaba aega saanud, mis on laisaks teinud. Enam ei viitsigi väga 8-9 tunniseid tööpäevi teha, kui oleme 5 tunniste päevade meki suhu saanud. Ja teisalt juba ootan puhkust. Arvatavasti töötame farmis veel veidi alla kuu aja ja siis paneme Perthi poole tagasi ajama. Veebruari keskel kohtume seal Raikko vanemate, õe ja vennaga. Nädala veedame Perthi ümbruses ja siis kõik koos Balile. Peale Bali avastusretke sõidab Raikko pere sealt Eestisse tagasi, meie tahaks veel kuhugi edasi minna, kindlalt pole otsustanud, aga võib olla Taisse. Kokku puhkaks nii umbes poolteist kuud. Aeg-ajalt kui leian end jälle tulevase puhkuse peale mõtlemast, tuleb juba säärane ootusärevus sisse. Loodan, et saame selle töörutiini ikka veel viimaseks kuuks ajaks sisse, et oleks rohkem raha taskusse pista ja näeks reisil rohkem põnevaid paiku. Lennupiletid on küllalt soodsad, Aasiasse suht igale poole saab 100 euroga või alla selle. 
Ja teate mis! Eile nägin elus vist esimest korda looduses elavat öökulli! Kes teavad mu öökulli armastust, võivad ette kujutada kui ekstaasis ma olin, kui meie aia peal öökulli siluetti nägin. Saksa kutt suutis ta muidugi eemale puu otsa ajada. Krabasime taskulambi järele ja proovisime kindlaks teha, milline öökull see on. Ta oli küllalt pisikest kasvu, jätsime näo meelde ning siis guugeldama. Nähtud öökull oli arvatavasti barking owl, eesti keeles koer-haugaskakk. Selle öökulli hüüd peaks kõlama nagu koera haukumine, hihi. Lisan google'st võetud pildi, kuna endal pilti teha ei õnnestunud.
Kalal pole käinud, krabil pole käinud, hakkasime vaatama hoopis Game of Thrones'i alates esimest hooajast. Seega õhtud on meil sisustatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar