pühapäev, 20. mai 2018

Juba jälle pühapäev

Üks töönädal on taas möödas ja üle 70 töötunni seljatatud. Endiselt külvame usinalt ja varsti peaks olema pool külvatud. Selle farmiga on kohe ühelpool kus meie majutus asub, ehk siis kaks farmi seitsmest saab kohe valmis. Teised pole nii suured kui see, asuvad siit kuskil 20km kaugusel.  Aeg-ajalt tuleb ka lambaid ühelt põllult teisele ajada. Täna näiteks pidimegi seda tegema, et homme külvata see põld kus nad enne olid. Need on lambad, kes parasjagu saavad lambabeebisid. Üleöö oli tallede arv kahekordistunud. Nii et tänane ühelt põllult teisele liikumine oli äärmiselt aeglane, kuna väikesed väsivad ära. Paar talle oli oma ema ära kaotanud, need hakkasid minu ATV'd jälitama ja oma emaks pidama. Vähemalt liikusid nad nii edasi. Farmer otsustas, et liigutame neid järgmisele põllule, kus nende sihtkoht on, teine päev, et mitte nõnda koormata neid.
See nädal tegime vaid ühe korra süüa, sest iga õhtu tõi farmeri tütar meile enda valmistatud hõrgutisi traktorisse. Ja kuna portsjonid olid suured, siis saime järgmise päeva lõunal veel sama süüa. Seekord ei käinud 70km kaugusel poes, vaid 40, et saada soetada vaid mõned toiduained. 
Nõnda see farmielu veereb, midagi muud teha ei jõuagi. Õhtul jõuame koju kaheksa aeg koju, vaatame veidi telekat ja juba magama, et kell 6 ärgata. Aga me oleme endiselt rahul.
Ka Austraalia pakub ilusaid loojanguid

Vasakul Raikko põka ja paremal minu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar