teisipäev, 23. oktoober 2018

Kutsumata külalised

Reede möödus meil Raikkoga kahekesi töötades. Farmer sõitis hommikul Perthi tütre keskkooli lõpetamisele. Meie ülesandeks oli tuule ja vihma poolt räsitud kuur korda teha.

Enne
Pärast
Päev ei möödunud seiklusteta. Kui meie majake hakkas valmis saama, otsustasime ümerringi vedelevad plekitükid kokku korjata. Mina haarasin ühest tükist ja Raikko hakkas teist tükki võtma, kui järsku ehmatas ja 2 meetrit taha poole hüppas. Ma viskasin ka pleki käest ja hüppasin Raikko poole ja pärisin, mis seal oli. Plekitüki all oli madu. Vähemalt 1,5m pikk. Ma hakkasin hirmust värisema ja pidasime plaani mida teha. Raikko leidis raudlati ja otsustasime, et ronime autokasti ja Raikko proovib sealt talle äsada. Tõstis kangiga pleki üles ja proovis madu lüüa, aga jõuõlg oli liiga väike ja madu hakkas vupsas minema. Temast mitte kaugel oli mullahunnik, milles olevast august ta sisse läks. Kuna meil oli veel pisut tööd teha jäänud ja meie maja ei ole sellest kohast kaugel, võttis Raikko südame asjaks see madu maha nottida. Ta otsustas, et toob kopa ja ajab selle hunniku laiali. Kaevates mulla ja kivihunnikut, vupsas madu sealt välja ja läks läbi aia. Selgus et hunnikus oli teinegi madu, kes kaevamise käigus oli juba pooleks läinud. Esimene madu aga pääses plehku, küll seljahaavaga, aga elusalt. Loodetavasti ehmatasime ta minema ja tal pole enam soovi tagasi tulla. 
Peale tööpäeva võtsime Külli peale ja kimasime Perthi poole. Nädalavahetus möödus kaardi ja lauamänge mängides ning poodides kolades, et mõned lisa tööriided muretseda. Ostsime lõpuks ka strateegiamängu Catan, mida esimeses farmis Carnarvonis väga palju mängisime. 

Perthis Kings Parkis jalutamas

Madu, kes minema pääses

Eile tegime vürtsikat zukini-lillkapsa püreesuppi, peekoniga. See maitses lihtsalt oivaliselt! 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar