teisipäev, 30. oktoober 2018

Suvehõng


Päevad ei ole küll pikad, aga siiski väsitavad, sest veedame terve päeva värske õhu ja aegajalt päikese käes. Üldiselt saame õnneks varjus töötada, mis hoiab meid põletava päikese ja tüütute kärbeste eest. 
Eelmise nädala reedel saime kombainide hooldusega lõpuks ühele poole. Nüüd võtsime ette rekka hoolduse, millel ka vaja erinevaid osi vahetada. Rekka, mida juhib farmer Peter, hakkab viljakoristusajal vilja hoidlasse viima.
Pühapäeval oli vaba päev. Käisime oma iganädalasel toiduvarude täiendamisel Merredinis ja mängisime ülejäänud päeva Külliga erinevaid laua-ja kaardimänge. Päev oli väga soe, tipphetkel 36-kraadi. Esmaspäeval oli poolik tööpäev, sest Peter pidi Perthi sõitma, et rekka jaoks vajalikud varuosad osta. Päev oli taas väga, väga soe ja me otsustasime kella viie aeg jooksma minna, mis oli viga. Kuumust oli ikka 30-kraadi kanti ja polnud väga õhku, mida hingata. Tegime otsuse, et nii kuumaga enam ei jookse, pigem jalutame.
Uudistest kuulsime, et see aasta peaks üle keskmise soojem suvi tulema, mis siis meie jaoks tähendab igapäevaselt nii 35-kraadist kuumust. Aga meil pole selle vastu midagi! Päike ja soojus teevad südame rõõmsaks!

Soojade õhtute loojangud. Ka ilma pilvedeta erilised

Et aimu saada kombaini suurusest, Raikko seisab selle ees





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar